8 مرحله + طرز تهیه چای ماگورت در 8 نکته ساده مرحله 19
چای ماگورت یک دمنوش گیاهی است که از برگ های گیاه ماگورت (Artemisia vulgaris) تهیه می شود. این چای به دلیل فواید بالقوه سلامتی از جمله کمک به هضم غذا، کاهش اضطراب و تقویت آرامش، قرن هاست که مصرف می شود. اگر علاقه مند به تهیه چای ماگورت در خانه هستید، در اینجا هشت مرحله ساده برای شما آورده شده است:
مرحله 1: مواد را جمع کنید برای تهیه چای ماگ، به مواد زیر نیاز دارید:
- 1 قاشق غذاخوری برگ خشک ماگورت
- 2 فنجان آب
- عسل یا لیمو (اختیاری، برای طعم)
قبل از ادامه مراحل بعدی مطمئن شوید که این مواد را آماده کرده اید.
مرحله ۲: برگهای ماگورت را آماده کنید با آماده کردن برگهای خارمرغ خشک شروع کنید. اگر برگهای موگ تازه دارید، اجازه دهید قبل از استفاده کاملا خشک شوند. برگ های خشک شده را کمی له کنید یا خرد کنید تا عطر آنها آزاد شود و طعم آن در حین خیساندن بیشتر شود.
مرحله 3: آب را بجوشانید دو فنجان آب را در یک قابلمه یا کتری کوچک بریزید. آن را روی اجاق قرار دهید و آب را روی حرارت متوسط به جوش بیاورید. گرم كردن آب به استخراج تركيبات مفيد از برگهاي ماگورت كمك ميكند.
مرحله 4: برگهای ماگورت را به آب اضافه کنید هنگامی که آب به جوش آمد، یک قاشق غذاخوری از برگهای موگ خشک را به قابلمه اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا مطمئن شوید که تمام برگ ها در آب داغ غوطه ور هستند.
مرحله 5: 5 تا 10 دقیقه بجوشانید حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا برگ های ماگ در آب داغ حدود 5 تا 10 دقیقه بجوشد. جوشاندن امکان استخراج مناسب طعم ها و ترکیبات از برگ ها را فراهم می کند.
مرحله 6: چای را صاف کنید پس از جوشیدن، قابلمه را از روی حرارت بردارید و چای را با استفاده از یک صافی توری ریز یا دم کن چای صاف کنید. این به حذف هرگونه برگ و ذرات باقی مانده کمک می کند و در نتیجه یک چای ماگورت شفاف و صاف ایجاد می شود.
مرحله 7: شیرین کننده ها یا طعم دهنده ها (اختیاری) را اضافه کنید در این مرحله، میتوانید طعم چای ماگ را با افزودن شیرین کننده ها یا طعم دهنده ها در صورت تمایل افزایش دهید. عسل، لیمو یا کمی دارچین گزینههای محبوبی هستند که طعم خاکی چای ماگ را تکمیل میکنند. مقدار را متناسب با ترجیح شخصی خود تنظیم کنید.
مرحله 8: سرو کنید و لذت ببرید چای تازه دم کرده ماگ را در یک فنجان یا لیوان چای بریزید. قبل از اینکه آهسته جرعه جرعه بنوشید، لحظه ای را برای استشمام عطر گیاهی صرف کنید. چای ماگورت را اغلب به صورت گرم میل می کنند، اما میتوانید اجازه دهید خنک شود و آن را روی یخ سرو کنید تا یک چای سرد گیاهی با طراوت داشته باشید.
به خاطر داشته باشید که باقیمانده چای را در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و برای طراوت بهینه آن را ظرف یکی دو روز مصرف کنید.
خودشه! شما در هشت مرحله ساده با موفقیت چای ماگورت درست کرده اید. از طعم بی نظیر و فواید بالقوه این نوشیدنی گیاهی برای سلامتی لذت ببرید.
در حالی که چای ماگورت معمولاً در مصرف متعادل برای اکثر افراد بیخطر تلقی میشود، همیشه توصیه میشود قبل از افزودن هرگونه چای گیاهی جدید به برنامه روزانه خود با یک متخصص مراقبتهای بهداشتی مشورت کنید، مخصوصا اگر دارای بیماریهای زمینهای هستید یا مصرف داروها.
فرم در حال بارگذاری ...